Hae
Salla Salmela

10x parhaat hiusten hoitotuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun hiukset on aika kamalassa kunnossa tällä hetkellä ja kampaajalla olisi todellakin syytä jo käydä. Onneksi olen löytänyt ihan parhaat hiusten hoitotuotteet, jotka haluan jakaa teillekin. Viimeisestä kampaajakäynnistä on puolisen vuotta. En saa aikaiseksi varattua kampaajalle aikaa, kun tiedän, että saan taas istua siellä penkissä vähintään sen neljä tuntia ja tässä maailman tilanteessa vielä maski päällä. Mun hiukset on paksut, luonnonkiharat ja luokitellaan pitkiksi. Pakkaset kuivatta nyt kovaa vauhtia hiuspohjaa ja kostea ilma kihartaa ja takuttaa hiuksia entisestään. Kiharat ei tahdo pysyä eikä suoristusraudallakaan hiukset pysy kauaa piikkisuorina. Luonnonkiharalla on siis pitkälti menty, mutta ihan hoitamattakaan en niitä pidä. Vuosien varrella matkalle on tarttunut vaikka ja mitä tuotteita ja nyt listasinkin näistä muutaman, joiden avulla olen pystynyt pitkittämään kampaajalle menoa.

Kiiltoa hiuksille

 • * Wella Professionals SP Luxeoil on ollut mulla teini-iästä asti käytössä. Olen käyttänyt tätä tyytyväisenä jo vuosia ja käytän kyllä jatkossakin. Tämä antaa ihanaa kiiltoa hiuksille, suojaa ennen käsittelyä ja silottaa föönauksen jälkeen. Itse käytän tätä suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja nyt talvella vielä aamulla uudelleen kuiviin hiuksiin. Hiuksista tulee heti hoidetumman ja terveemmän näköiset. Sisältää argan-, jojoba- ja manteliöljyä. VINKKI! Tämä ihanuus on nyt * Lykolla tarjouksessa alle 13€!
 • * OlaplexNo6 Bond Smoother on ollut mulla käytössä reilun vuoden ajan. Tällä pääsee todella tehokkaasti sähköisistä hiuksista eroon sekä samalla tuote myös suojaa ja korjaa hiusta. Tätä ei ole turhaan hypetetty mediassa ja annettu korkeita tähtiluokituksia. Hiukset todellakin näyttävät erilaisilta tämän käsittelyn jälkeen. Laitan itse kerran viikkoon yleensä saunapäivien yhteydessä tämän vaikuttamaan pyyhekuiviin hiuksiin ja harjaan tämän jälkeen.
 • * Wella Luxeoil Keratin Restore Mask on PARAS hiusnaamio, jota ikinä olen kokeillut. Jos mun pitäisi valita yksi hiustenhoitosarja loppu elämäksi, olisi se * Luxeoil-sarja. Niin super sileät ja pehmeät hiukset tämän naamion jälkeen. Vähän samanlainen fiilis, kuin kampaajalla olisi käynyt. Hamppufiilis hiuksista lähtee kerta heitolla. Hinta laatusuhteeltaan myös todella hyvä! Käytän tätä Olaplexin kanssa vuoroviikoin.
* Wella Luxeoil antaa ihanaa kiiltoa hiuksille

Hiuspohjan pelastajat

 • * Sim Sensitive System 4 Climbazole Shampoo on yksi ainoista shampoista joita pystyn käyttämään. Mulla on talvisin todella herkästi hilseilevä hiuspohja ja marketin shampoot yleensä vain pahentaa hilseilyä. Tämän löysin Hulluilta Päiviltä monia vuosia sitten ja siitä asti tätä on löytynyt meiltä suihkuhyllystä. Tällä on pysynyt hilse ja kutina poissa.
 • Toinen ehdoton lemppari shampoo ja toimivaksi todettu on * Cutrin BIO+ Special Shampoo. Nämä kaksi sampoota ajaa aika lailla saman asian. Hilse ja kutina pysyvät poissa. * Tämän sarjan hoitoaine on ollut mulla myös pitkään käytössä ja nämä löytyvät myös joka kerta Hulluilta Päiviltä alesta.
 • XZ Aito Öljyhoito on XZ-hiustenhoitosarjan ensimmäinen tuote. Äiti laittoi tätä mulle lapsena hiuspohjaan aina talvisin, kun päänahka alkoi hilseilemään. Yhden käyttökerran jälkeen hilse on jo poissa. Tämä on ollut mulla siis lapsuudesta asti käytössä ja varmasti niin pitkään, kun tätä vain myydään tulen tätä käyttämään.
Kun hilsetilanne pääsee pahaksi yksi hoitokerta XZ öljyhoitoa riittää

Nopeasti hiukset kuntoon

 • * Batiste kuivashampoo on kuivashampoiden kuningatar. Mikään muu kuivashampoo ei pysy yhtä pitkään hyvän näköisenä kuin tämä, enkä tämän vuoksi muuta enää käytäkään. Tämä jos mikä kuuluu parhaat hiusten hoitotuotteet listalle!
 • * Redken Volume Guts 10 Root targeted Volume Spray Foam on volyymisuihke. Käytän itse tosi harvoin volyymisuihkeita, koska mun hiukset on muutenkin niin paksut. Käytän tätä kuitenkin aina, kun haluan tehdä itselleni kampauksen tai käyttää suoristusrautaa. Hiukset pysyvät paremmin muodossa! Muutamaa eri muotoilutuotetta on tullut kokeiltua, mutta tämä on pitänyt hiukset parhaiten ja pisimpään ojennuksessa.
 • * Four Reasons Repair Mist on ollut mulla käytössä myös pitkään. Mun hiukset menee niin helposti takkuun, varsinkin tuolla ulkona, kun ilma on kostea. Harjalla selvittäminen vie ikuisuuden, joten apuna olen käyttänyt tätä.
 • Toinen hyväksi todettu edullinen hoitosuihke on Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Balsamspray, joka korjaa, suojaa ja selvittää hiusta! Hintaa tällä on vain 3,90€. Löysin tämän Bette Boxista n. vuosi sitten ja tämän jälkeen on tarvinnut ostaa vain ja ainoastaan yksi pullollinen lisää. Riittoisaa tavaraa siis!
* Batiste kuivashampoolla saa rasvaiset hiukset nopeasti minttiin!

Tällainen setti meidän vessan peilikaapista löytyy. Jos sulta löytyy joku ihan hiukset pelastava hoitotuote, niin vinkkaathan tähän. 👇 Laitetaan hyvät tuotteet kiertämään ja muillekin kokeiluun. Kivaa viikonloppua sinne. ☀

Lue myös:

TOP 3 kotoiluvaatteet

Ihonhoitorutiinini

<3 Salla

2 kommenttia

 1. Nadine G kirjoitti:

  Metsästän aina kosmetiikan uutuuksia blogeista ja nettikaupoista, osittain sen takia, että olen utelias, ja osittain – etten ole ihan tyytyväinen siihen mitä mulla on nyt käytössä. Ja joka kerta kun löydän
  jokin loistotuote, se lopetetaan heti sen jälkeen 🙂

  Olen itsekin kokeillut Wellan Luxeoil -sarjan, mutta mulle se ei sopinut. Mulla on näet puolet sun kuontalosta päässäni. Mulla on kans luonnonkihara, mutta ohut ja kevyt. Eli öljyn pitää olla tosi hellävarainen. Tuon sarja tuotteet litisti aika tehokkaasti kun vähänkin olin ylittänyt rajan.

  Olen löytänyt sellaisen tuotteen kun Lancasterin Multi-Repairing Oil Serum, joka sekä hoitaa että jättää hiukset ilmaviksi. Nyt odotan sormet ristissä, että se luvattu uusi versio tulee markkinoille. Tässä täydellinen listani 🙂
  https://viaperasperaadastra.com/2021/01/19/kuvankaunis-oma-kosmetiikan-suosikkilistani/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *