Hae
Salla Salmela

Saagan vaatekaappi – käytännölliset vauvan vaatteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Meille käytännölliset vauvan vaatteet ovat olleet aika lailla se avain, minkä perusteella ollaan ostettu vaatteita Saagalle. Toki tykkään, että vaatteet ovat myös kivan näköisiä. Millaiset vauvan vaatteet sitten ovat meidän perheessä olleet hyviä ja kovalla käytöllä? Ajattelin päästää teidät kurkistamaan Saagan vaatekaappiin, tai oikeastaan vaatekoriin. Saaga saa oman vaatekaapin vasta ensi viikolla, kun muutetaan uuteen kotiin!

käytännölliset vauvan vaatteet

Saaga oli viimeksi kuukausi sitten neuvolassa 64,2cm pitkä tyttö ja nyt viikon päästä meillä on taas uusi neuvola. Edelleen kuitenkin pieni osa koon 56 vaatteista mahtuu päälle. Kaikki koon 62 vaatteet on myös käytössä. Zaran vaatteet ovat ainoat joista käytetään kokoa 68, koska vaatteet vastaavat kokoa pienempää.

Meidän lemppari merkit vauvan vaatteissa on Newbie, Lindex, Zara ja HM. Zaran vaatteet ovat super ihanan näköisiä ja silmää kyllä kovastikin miellyttäviä, mutta ne ovat super epäkäytännöllisiä. Lindexiltä ja Newbieltä meiltä löytyy kaikista eniten vaatteita. HM:ltä löytyy parhaimmat sukkahousut meidän lyhyelle tytsykälle.

Sukkisten rakastajat!

Jos seuraat mua jo Instagramin puolella, niin oletkin varmaan huomannut, että tykätään pitää Saagalla bodyä ja sukkiksia. Se on enemmän kuin ärsyttävää olla koko ajan ettimässä niitä yksinäisiä sukkia ja laittaa takaisin. Saaga on nyt n. kuukauden päivät harrastanut omien sukkien pois ottamista ja omissa sukissa ollaan kiinni siis lähes taukoamatta. Sukkikset ovat super kätevät, kun niitä ei tarvitse kerätä lattioilta ja toimii myös hyvin housujen korvaajina.

HM:n sukkikset ovat menneet meillä pisimpään. Saagalle sopii vaatteet jotka ovat lyhyitä, mutta vyötärön kohdalta löysiä. ❤️ Newbien sukkikset ovat meille siis vielä liian pitkät seuraavassa koossa, mutta nuo HM:n ovat edelleen sopvat, vaikka ovat kokoa 50/56! Jos sulla siis on pitkä lapsi, niin Newbien ovat paremmat. Jos taas lyhyemmän puoleinen, niin valitse HM.

Kuvassa Newbien sukkikset

Bodyt

Bodyissä parhaita ovat ehdottomasti *Lindexin ribbineulotut kietaisubodyt! Nämä bodyt ovat ainoat, jotka meni meillä vielä koossa 56, vaikka muissa vaatteissa ollaan siirrytty jo kokoon 62. Pituutta pystyy kätevästi säätämään. Laitoin alle kuvaa meidän käytetyimmistä bodyistä. Lisäksi vaatekorista löytyi vielä merinovillaista NameIt:in bodyä ja äitiyspakkauksen valkoisia kietaisubodyjä, jota ovat olleet ihan supereita.

VINKKI! Lindexillä on tällä viikolla kaikki normaalihintaiset vaatteet -20%! Käy kattomassa koko valikoima *täältä.

Kietaisumalliset bodyt ovat ollut ihan must meillä. Saaga on ollut ihan vastasyntyneestä asti kova tyttö kakkimaan ja niskakakat eivät enää edes yllätä. Kuvittele siis vetäväsi siinä tilanteessa pään yli vedettävä body pois. ✌. Vaikka sen saisikin alakautta vedettyä, niin on silti kietaisumalli paljon kätevämpi. Saaga ei myöskään juurikaan tykkää pukemisesta, jonka takia myöskin kietaisumallisten bodyjen kanssa tulee vähemmän itkua. Rakastan esimerkiksi tätä KappAhlin bodyä, johon usein tulee yhdistettyä henkselihaalarit!

Bodyt vasemmalta oikealle: *Lindex, Lil’ Atelier, KappAhl, *Lindex

*Lindexin ribbineulotut kietaisubodyt ovat ehdottomasti parhaat bodyt mitä meidän kaapista löytyy.

Housut

Meillä housut on aika vähällä käytöllä. En juurikaan tykkää käyttää Saagalla housuja, kun sukkikset on niin kätevä ja helppo vaihtoehto korvaamaan sukat ja housut. Koska housut ovat niin vähällä käytöllä, niin esittelen nämä kaksi eniten käytettyä kuvan muodossa. Kaikista suloisimmat ja samalla myös käytännölliset housut ovat Newbien henkselihaalari, josta pääsee myös alakautta vaihtamaan kätevästi vaipan.

Newbien nallehousut ja pinkki henkselihaalari

Kuolalaput

Kuolalaput oli meidän perheessä muutama kuukausi sitten paljon kovemmalla käytöllä. Nyt täytyy tunnustaa, että en ole käyttänyt kuolalappuja hetkeen. Toki ei ole ollut tarvekaan! Hampaita tulee, mutta kuolaa ei? 😅 En tiennyt, että tämmöinenkin on mahdollista. Kun ensimmäinen alahammas puski läpi, tuli kuolaa ihan valtavasti. Tällöin nämä *Hemtexin viralliselta nimeltään ruokalaput, mutta meillä enemmänkin kuolalappuina ovat toimineet parhaiten. Kangas on pyyhemäistä kangasta ja siksi paksumpaa kuin muilla merkeillä. Newbien kuolalaput ovat myös olleet hyviä käytössä!

Kuolalaput vasemmalta oikealle: Newbie, Konges Sløjd, *Hemtex

*Hemtexin ruokalaput ovat toimineet parhaina kuolaliinoina meidän perheessä.

Ihanat unet ihanissa yökkäreissä

Parhaat yökkärit ollaan ostettu Newbieltä, jossa vetoketju oli molempiin suuntiin. Vastasyntyneen kanssa tämä oli super kätevä, kun vaippaa vaihdettiin öisinkin. Nyt kun Saaga on jo kohta 6kk, niin ollaan käytetty paljon tätä KappAhalin nalleyökkäriä. Tämä on super suloinen ja vielä aika väljä päällä. Tämä on kokoa 62/68, mutta samaa kokoa oleva Polarn O. Pyretin yökkäri (joka odottaa vielä käyttöön ottoa kaapissa) on paljon isompi. Meiltä ei löydy montaa yökkäriä, mutta se ei ole meitä oikeastaan haitannut. Varsinkin nyt kun ollaan aloitettu kiinteät ruuat, niin kakkavahinkojakaan ei enää tule. 👌

Odotan niin innolla jo kesää, kun pääsen ostamaan Saagalle kesävaatteita! 😍

Lue myös:

Vauva-arjen pelastavat tuotteet

Mitä hankkia vauvalle?

<3 Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *