Hae
Salla Salmela

Käytetyimmät kosmetiikkatuotteet

Ajattelin kertoa tänään mitkä mun käytetyimmät kosmetiikkatuotteet tällä hetkellä on. Sehän on selvää, että vuodenajasta riippuen tuotteet vaihtuu. Tykkään pitää ihostani huolta, mutta mun on pakko myöntää, että olen myös vähän laiska siinä. En jaksa nähdä suurta vaivaa, joten perustuotteilla on menty. Tällä hetkellä mulla on myös testissä muutamia tuotteita, joita en normaalisti käytä, mutta haluan testata näitä!

hiukset

Nämä kaksi ovat ihan täydellinen combo ollut mun hiuksille jo pitkään. Kun hilsekausi yllättää (niin kuin se tekee joka vuosi) on XZ:n öljyhoito ihan pelastus. Yhden kerran hoito riittää ja sillä pärjää jo pitkään. Tätä käytän siis talvikausina ja nyt ilmojen lämmetessä käytän vielä uudelleen. Kesän pärjään hyvin ilman öljyhoitoa.

Four Reasonsin hoitosuihke on myös ollut mulla jo pitkään käytössä, mutta purkki on vain saanut uuden kuosin tässä vuosien saatossa. Mun hiukset on super paksut ja vaikeat harjata suihkun jälkeen. Tällä olen hyvin saanut takut hiuksista suoriksi. Tykkään hieroa välillä vain latvoihin tätä päivisin tuomaan hyvää tuoksua hiuksiin.

Suihkussa mulla on tällä hetkellä testissä Four Reasonsin shampoo ja hoitoaine. Purkit olivat aluksi kivoja, mutta hetken käytön jälkeen huomasin, että saippuaisilla käsillä on vaikeaa laittaa korkkia kiinni. Painettava malli on tästä syystä parempi. Itse tuotteessa ei ole ollut mitään vikaa ja molempiin olen ollut tosi tyytyväinen! Sp:n Luxe Oil -sarjasta käytän myös hiusnaamiota noi kerran viikkoon, joka tekee hiuksista ihana silkkiset ja pehmeät. Tämä on ollut mulla käytössä myös jo hyvin pitkään!

Kirjoittelin parhaista hiustenhoitotuotteista jo aikaisemmin blogiin. Pääset lukemaan jutun tästä!

kasvot

No mitä muuta sitten suihkunurkkauksesta löytyy? Kasvoihin olen käyttänyt Hohde kosmetiikan puhdistusemulsiota ja aina silloin tällöin kuorintavoidetta. Nämä ovat mulla iltaisin käytössä. Aamuisin pesen kasvot Maria Åkerbergin kasvojen puhdistusaineella. Laitan myös aamuin illoin kasvoveden ja seerumin samalta merkiltä. Nyt mulla on testissä Nivean Q10 Energy päivä- ja yövoide. Molempiin olen ollut tyytyväinen ja tällä hetkellä, kun iho ei vaadi paljoa ja pakkasetkin ovat ohi, nämä riittävät vallan hyvin antamaan kosteutta kasvoille.

meikit

Meikit mulla on pysynyt samana jo jonkin aikaa. Ripsari vaihtui hetki sitten Sensain ripsarista Lumeneen, koska halusin testata tätä Lumenen Nordic Berry Curlia. Tykkään veden pitävästä ripsiväristä ja siitä, että silmämeikki lähtee lämpimällä vedellä pois, joten tämän Lumenen loputtua vaihdan takaisin jo vuosia käytettyyn Sensaihin.

Kulmiin mulla riittää Anastasian kulmageeli, koska mulle on tehty muutama vuosi sitten microblading kulmat. En koskaan käynyt korostamassa niitä. Se kipu oli aivan kamalaa ja todennäköisesti johtui paikasta jossa ne tehtiin. Aijon kuitenkin jossain vaiheessa mennä korostamaan tai oikeastaan tekemään kulmat uusiksi, kunhan imetys joskus loppuu.

Poskiin käytän aurinkopuuteria sekä poskipunaa. Laitan lisäksi myös Lumenen valopisaroita, jotka tuovat ihanasti hehkua ja luonnollisuutta koko kasvoille. Laitan yleensä myös nenän varteen ja alle sekä leukaan yhdet pisarat.

Lumenen huulikiilto on ihanan luonnollinen loppusilaus viimeistelemään meikin, kun haluaa mahdollisimman arkisen ja helpon meikin. Musta tuntuu, että huulituotteet on jäänyt itseltä ainakin ihan unholaan nyt korona-aikana. Eihän huulia kukaan näe maskin alta kuitenkaan.

Meikkivoiteen laitan lähes päivittäin. On ihanaa olla huolitellun näköinen, vaikka nyhvääkin kotona. Ainakin mun omalle mielenterveydelle se tekee super hyvää. Mulla on ollut jo todella pitkään käytössä Fenty Beauty By Rihannan meikkivoide, johon olen ollut super tyytyväinen. Tykkään, kun meikkivoide on tarpeeksi peittävä, mutta silti luonnollinen ja kevyt. Tästä setistä itse asiassa unohtui peitevoide, joka on ollut vuosia mulla jo Mary Kayn.

Tällaista settiä tulee itse käytettyä lähes päivittäin. Löytyykö sulta jotakin samoja tuotteita käytöstä tai onko sulla jokin päivien pelastajatuote jota ilman et haluaisi olla? ❤

*Seuraavat tuotteet saatuja: Four Reasons, Maria Åkerberg, Nivea Q10 Energy, Hohde kosmetiikka

Lue myös:

Kotilook x3

Aamurutiinit 

Ihonhoitorutiinini

Nähdään myös Instassa! 👋

<3 Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *