Hae
Salla Salmela

Syyssisustus – Lämpöä kotiin

Mä vaihdoin tänään meille kotiin vähän syksyisempää sisustusta ja värit vaihtuivat vihreistä sävyistä nyt oranssin ja ruskean sävyihin. Helpointa on vaihtaa sisustusta tekstiileillä ja lähinnä meidän syyssisustus onkin eri värisillä tekstiileillä toteutettu.

Syyssisustus

Penkit – Hobby Hall, Pöytä – Jysk, Maljakko – Finnmari, Kasvit – Plantagen

Julisteet – Desenio *saatu, Hylly – Lundia, Kattovalaisin – Ellos, Syöttötuoli – Stokke Tripp trapp

Syksyn tunnelma

Syksy on mulle aikaa, jolloin saan istua teekuppi kädessä sohvalla pehmeän viltin alla ja nenässä tuoksuu vieno tuoksu kynttilän palaessa vieressä. Rakastan kynttilöitä. Nyt tänä vuonna kynttilöiden sijainnin kanssa saa olla hieman tarkempi, kun tämä meidän pieni syyskuinen täyttää vuoden ja kiipeilee jo polvien varassa. Kynttilöitä lähinnä poltellaankin Saagan nukkumaanmenoajan jälkeen.

Viime syksy oli erilainen ja kului pitkälti baby bluesin merkeissä. Tänä vuonna haluan nauttia syksystä, ruskan väreistä ja kodin laittamisesta enemmän! Mieleen toki juolahti jo joulusisustuskin. 🤭

Syyssisustus

Olohuoneen tyynynpäälliset muuttuivat vihreän sävyistä oranssiin ja sohvalta löytyy nyt myös sävyihin sopiva viltti.

Syyssisustus

Kynttilät löysin Finnmarista.

uusi koti, uusi sisustus

Ollaan ensimmäistä syksyä nyt täällä meidän uudessa kodissa ja se tuo myös intoa uudelleen sisustamiseen. On ollut ihanaa penkoa laatikoita, mitä sieltä löytyykään ja samalla on ihanaa fiilistellä sitä, että pääsee vähän shoppailemaankin. Ainakin niitä kynttilöitä pitää joka vuosi ostaa. ❤️

Parveke jäi tältä vuodelta kesken, joka vähän harmittaa, koska kyllä syysiltoja on ihanaa viettää parvekkeellakin viltin ja kattoon asennettujen valoketjujen alla. Ensi vuonna sitten! Tänä syksynä saa siis luvan kanssa maata kotisohvalla.

Keittiön hyllylle nostin teetarvikkeet. Kohta alkaa kahvin lisäksi iltaisin taas kulumaan teetä. 🫖

Syyssisustus

Makuuhuone sai tutut vanhat syyslakanat sänkyyn. Toki tässä kokoonpanossa (uudessa sängyssä uuden sängynpäädyn kanssa) en ollut näitä vielä ikinä nähnyt. Sopii kyllä kivasti ja itselleni tuli jo heti syksyisempi fiilis! Pampaheinät nurkassa ja pienet havun oksat maljakoissa. Tämä riittää. 🍁

Keittiön pöytä sai kuivakukkia oranssiin lasimaljakkoon ja olohuoneen sohvalle toin oranssin ja ruskean sävyjä tyynyjen ja viltin muodossa. Olohuoneen Lundian hylly sai uudet ihanat syyskynttilät! Nämä löysin Finnmarista.

Parasta tässä on kuitenkin se, että syyssisustuksen jälkeen tulee talvi ja päästään sisustamaan ensimmäistä joulua meidän uudessa kodissa. 😍 Ennen joulun tuloa on kuitenkin vielä aika laittaa syysvaloja tänne sisällekin erilaisten valoketjujen muodossa. Jätin ne nyt vielä kuitenkin laittamatta.

Lue myös:

Meidän beach makkari

Kylpyhuoneen + & –

Meidän keittiö

Kun koti ei tunnu kodilta

Saagan huone

Verhoepisodi

Nähdään myös Instassa! 👋🏻

<3 Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *