Hae
Salla Salmela

isänpäivälahja ideoita x 10

Isänpäivä on ihan kohta eli ensi viikon sunnuntaina. Koska itsekin olen pohtinut nyt sitä mitä Markukselle isänpäiväksi antaisin lahjaksi, niin päätin, että jaan vähän tännekin omia isänpäivälahja ideoita joita tuli mieleen. Meidän tilanne on sillä tavalla ”hankala”, että Markus on todella nirso ihan kaiken suhteen. Paras sisältö lahjassa tulee silti olemaan Saagan tekemä kortti, joka me ”piirretään” yhdessä. Kerron mitä itse hankin myös tähän samaan.

Viime vuonna me vietettiin ihan ensimmäistä isänpäivää ja jo silloin totesin, että lahja on merkityksellisempi, kun lapsi sen itse antaa. Tänä vuonna halusin kuitenkin jotenkin Markusta muistaa, kun tässä on synttäritkin samassa syssyssä. Saaga on vielä pieni, mutta voi jo vähän jopa osallistua! Päätin tehdä Markukselle tänä vuonna vähän saman tyyppisen isyyspakkauksen, kun tein yli vuosi sitten raskausaikana. Pääset kurkkaamaan isyyspakkausta täältä. Sain itse äitiyspakkauksen ja päätin tehdä Markukselle oman version. Ajattelin, että tämä menisi nyt isänpäivälahjasta myös hyvin! Mennään siis niiden lahjaideoiden pariin!

isänpäivälahja ideoita x 10

 • Itse tehty kortti lapsen kanssa. Esimerkiksi sormiväreillä, mustikoilla tai piirtäen
 • Aamupala sänkyyn . Ehkä jotain erityistä? Onko isällä jokin lempi aamupala jonka voisi tehdä tai tilata esimerkiksi Woltin tai Foodoran kautta aamupalat kotiin?
 • Isä t-paita – Tilasin Markukselle tämän paidan boksiin jonka meinaan isänpäiväksi tehdä. ? Tämä oli itsestä aika hauska ja ehkä jopa tämä mun nirso mieheni suostuu tätä pitämään, kun paita on musta.
 • Fazerin sininen omalla tekstillä – Me tilattiin tällä idealla kummikutsut, jotka pääset katsomaan täältä. Aivan ihana idea ja toimii myös isänpäivänä.
 • Personoitu satukirja isälle ja lapselle, jossa he seikkailevat yhdessä – Tilasin Markuksen isänpäivälaatikkoon myös tämän Hurraa Sankarit satukirjan. Aika ihana idea ja meidän kirjahullun lapsen kanssa tämä on varmasti suurella käytöllä. ❤ Myös tämä Rakas isä -kirja oli aivan ihana.
 • Lahja lapsen kuvasta – Ifolorin sivuilta löytyi aika kivoja ideoita kirjanmerkeistä kuvakirjoihin asti. Esimerkiksi ensimmäiseksi isänpäiväksi olisi ollut kiva tehdä raskausajasta kuvakirja, joka päättyy lapsen syntymään. Kirjaan olisi voinut myös tallettaa kuvateksteinä ajatuksia tulevasta isyydestä. Voi kun olisin tämän tajunnut viime vuonna.
 • Herkkukori – Koko perhe voi osallistua tai isä voi saada omaa-aikaa herkkukorin ja omien juttujen parissa.
 • Liput leffaan, lätkämatsiin, teatteriin, jne.
 • Reinot tai aamutossut – Ihan paras lahja ?. Meillä ainakin Markus rakastaa aamutossuja.
 • Boksi johon kokoat tämän kaiken tai osan tästä. Tämän aion itse tänä vuonna toteuttaa. Laatikkoon tulee: yllä mainittu t-paita, personoitu satukirja, herkkuja, kahvia, energiajuomia, leffaliput x2 ja Saagan tekemä kortti (ehkä vähän avustan). ?
isänpäivälahja ideoita

kuva isyyspakkauksesta, jonka tein ennen Saagan syntymää

isänpäivälahja ideoita

Sisältöä isyyspakkauksesta

Muita lahjaideoita pääset kurkkaamaan täältä. Toivottavasti sinne on tulossa kiva isänpäivä! ❤

Lue myös:

Isyyspakkaus

Ensimmäinen isänpäivä

Isyysvapaiden viimeinen viikko

Isän rooli vauva-arjessa

Nähdään myös Instassa! ?

<3 Salla

2 kommenttia

 1. Marttiina kirjoitti:

  Meillä täällä vietetään ensimmäistä isänpäivää 4,5kk kanssa.
  Lahjaksi valikoitui kahvikuppi lapsen kuvalla (myös pappa saa samanmoisen), jonka isä saa sänkyyn tarjotun aamupalan kera.
  Kortitksi ajattelin painaa jalkapohjilla sydämen ❤️
  Ja koska itse rakastan keksiä ja antaa lahjoja, niin minulta hän saa sitten ”yöpuvun” ?

  • sallasalmela kirjoitti:

   Kuulostaapa kivalle! ? ihania ideoita olet keksinyt! ❤️ Isä varmasti tykkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *