Hae
Salla Salmela
Kaupallinen yhteistyö

Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia – Lähellä olet kaukana

Kaupallinen yhteistyö: Lapland Hotels Bulevardi

Me yövyttiin ensimmäistä kertaa Lapland Hotels Bulevardissa ja tykättiin ihan valtavasti. Ensimmäiset kerrat eivät suinkaan jääneet tähän vaan jätettiin me myös ensimmäistä kertaa lapsi hoitoon isovanhemmille yön yli. Tämä oli meille siis hyvinkin erityinen miniloma ja todellakin tuntui siltä, kuin oltaisiin oltu ihan muualla kuin Helsingissä! ❤️ Seuraavaksi esittelen teille vähän meidän Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia.

Lapland Hotels loppuvuoden staycation pakettivaihtoehdot pääset kurkkaamaan täältä.

Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia

Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia

Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia

Hotellihuoneen ikkunasta avautui upea näkymä ja mulla tuli ihan olo kuin oltaisiin Kööpenhaminassa.

staycation Helsingissä – lähellä olet kaukana

Saavuttiin Lapland Hotels Bulevardille lauantaina iltapäivällä. Hotelli oli rento, tunnelmallinen ja huokui pohjoisen henkeä. Hotellin visuaalisuus, tuoksu- ja äänimaailma olivat kaikki lappi henkisiä. Kaikki oli mietitty viimeisen päälle!

Meillä oli Mystique Deluxe Sauna -huone, joka oli todella tunnelmallinen ja erittäin hyvin äänieristetty. Vieressä kulkeva ratikka ei kuulunut sisälle ollenkaan eikä käytäviltäkään kuulunut askeleita tai hissin kolinaa. Vihdoinkin hotelli, jossa huoneen sijaintia ei siis tarvitse miettiä. Saunallinen huone ylitti meidän odotukset sillä saunahan oli super hieno. Siellä sai aika pehmeät löylyt ja saunan lämpenemisessä kesti vain 45 minuuttia.

Huoneen sänky ei ollut yhtään liian pehmeä ja nukuttiin molemmat erinomaisen hyvin ilman selkäkipuja. Huoneesta löytyi myös tv, kahvinkeitin, vedenkeitin, minibaari ja pieni mukava oleskelualue. Kaikki mitä hotellihuoneelta voikaan toivoa löytyi. Tärkeintä kuitenkin meille oli oma rauha.

Lapland Hotels loppuvuoden staycation pakettivaihtoehdot pääset kurkkaamaan täältä.

Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia

paras osa eli ruoka – Kultá Kitchen and Bar

Kello löi 18 ja meillä alkoi pöytävaraus. Heitin korkkarit pitkästä aikaa jalkaan ja lähdettiin kohti hotellin ravintolaa. Olipas kiva pitkästä aikaa laittautua! Meitä odotti ikkunan viereinen pöytäpaikka, josta saatiin koko ilta katsella halloween asuisia ihmisiä kulkemassa ohitse. Pieni puheen sorina oli taustalla ja kynttilä paloi pöydässä tuoden tunnelmaa pimeään lokakuiseen iltaan.

Kultá Kitchen lunasti meidän odotukset täysin. Meillä oli viiden ruokalajin illallinen, johon sisältyi viinipaketti. Mun täytyy ihan tähän alkuun sanoa, että en ole kovinkaan suuri punaviinin ystävä. Silti nämä viinipakettiin kuuluvat punaviinit olivat erittäin hyviä! Toki kaikki viinit olivat ja erittäin ”helppoja juoda”. Sopivat siis erinomaisesti ruokien kanssa.

Me oltiin myyty ruokaan jo siinä vaiheessa, kun leipä tuotiin pöytään sekä tervehdys keittiöstä kukkakaalisosekeiton muodossa. En ole pitkään aikaan maistanut mitään näin hyvää! Markuskin totesi, että voisi suositella paikkaa jo tämän perusteella. 😅 En halua paljastaa mitä tämä yllätysmenu pitää sisällään, vaan se on tarkoituskin kokea ilman ennakkoluuloja. Kuvia voi silti vähän kurkkia alta. 😉

Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia

Kultá Kitchen oli tunnelmallinen, lämmin ja asiakaspalvelu oli ensiluokkaista.

Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia

Kultá Kitchen and Bar aamiainen

Kellojen siirto talviaikaan oli meidän puolella aamulla ja saatiin nukkua ihan huimat 9 tunnin yöunet! Aika luksusta näin lapsitaloudessa ja saatiin hyvin molemmat levättyä. Aamupalahan on hotellin paras osuus ja ollaan monesti käyty hotelleissa aamupalalla, vaikka ei hotelleissa yövyttäisikään. Se tuo kyllä ihan huimasti luksusta ja rentoutumista arkeen. Pääset aamupalavaraukseen tästä.

Aamupalalla oli erilainen aamiaiskattaus kuin normaalisti ollaan hotelleissa totuttu saamaan. Tämä oli enemmän kuin hyvä juttu ja tykättiin maistella annoksia, joita ei muualla saa. Tarjoilija toi valinnaisen erikoiskahvin pöytään ja vihdoinkin mun aamuni alkoi, kun kahvin tuoksu tulvahti nenään.

Omavalintaisella täytteellä tehdyt omeletit valmistuivat tuoreeltaan sekä tarjolla oli myös munakasta ja paistettuja kananmunia. Lisäksi tarjolla oli poroa monessakin muodossa, leipä oli tuoretta, jugurttipiste yllätti suuresti valikoimallaan ja mehupiste sai mut pienesti kiljahtelemaan. 😅 Jugurttipisteellä oli muutakin kuin marjat, jugurtti ja mysli. Valittavana oli myöskin erilaisia marjajauheita, kuten mutikka- ja puolukkajauhetta, siemeniä, kuivattuja karpaloita sekä tuoretta hillaa. Makukokemuksena puolukka-vaniljasmoothie oli erittäin hyvä sekä kuusenkerkkämehu.

Jälkiruoaksi otettiin aamukahvien kanssa vielä korvapuustit. Vatsat täysinä kömmittiin vielä hetkeksi takaisin hotellihuoneeseen, ennen kuin siitä oli aika luopua.

Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia Lapland Hotels Bulevardi kokemuksia

Irtiotto arjesta

Jos jotain tässä lapsiarjen keskellä olen huomannut niin sen, että parisuhteeseen kyllä kannattaa panostaa. Meillä oli aivan ihana vuorokausi ja tuntuu kuin oltaisiin kaikkien näiden vuosien jälkeen alettu vasta seurustelemaan. Saatiin olla lähekkäin, huomioida toinen ja keskittyä puhumaan muustakin kuin päiväuniajoista ja Saagan ruokailuista. Mulle tuli todella rakastunut olo. Tiedän, että tässä oli tarkoitus puhua hotellista, mutta kun hotellissa kaikki on kohdallaan, voi kaiken energian käyttää siihen toiseen eikä pienistä asioista valittamiseen. Tänne me tullaan uudelleenkin!

Kurkkaa loppuvuoden staycation pakettivaihtoehdot täältä.

Pieni irtiotto välillä kannattaa ja se tekee ihmeitä. Rakkautta sinne! ❤

Nähdään myös Instassa! 👋🏻

<3 Salla

Kaupallinen yhteistyö: Lapland Hotels Bulevardi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *