Hae
Salla Salmela

Päivän asu ja kuulumiset

Heräsin tänään ja nenä oli aivan tukossa. Nyt mäkin sitten sain sen flunssan, joka Markuksella ja Saagalla on muutaman päivän pyörinyt. Suurin osa omien ystävien kuulumisista on tällä hetkellä flunssasta tai muusta sairastelusta ja nyt me liitytään tähän samaan kerhoon. Onneksi Saagan vointi on tänään ollut jo vähän parempi ja saatiin suhteellisen hyvin nukuttua viime yönä! ❤

Kirjoittelinkin jo Instan puolelle, että meillä on ollut hieman haasteita keksiä täällä sisällä tekemistä, kun Saaga haluaa vain ja ainoastaan tehdä kävelyharjoituksia ja oma kunto ei nyt kestä jatkuvaa kävelyä selkä kyyryssä.

Ulkoilu teki hyvää. Me tehtiin pitkähkö lenkki ja haettiin samalla take away latet. Katseltiin lahdelle ja uskaltauduttiin nukuttamaan Saaga päikkäreille vaunuihin. Nessut tietysti taskussa mukana. Ollaan nyt pidetty vähän taukoa parvekepäikkäreistä, kun on kunnon flunssa ollut päällä. Voi olla, että ensi viikolla ei ole asiaa päiväkotiin, mutta ainakin huominen me pidetään Saaga vielä kotona.

Joulusisustuksesta iloa

Onneksi me päätettiin laittaa tänne meidän kotiin jo vähän joulun tunnelmaa sillä valot, kynttilät ja joulukoristeet ovat piristäneet kummasti tämän sairastelun ja pimeyden keskellä. Sytytän joka ilta kynttilät palamaan ja ihastelen meidän kuusta. En tiedä kuinka kauan enää pystyn olemaan koskematta tuohon joulukoristelaatikkoon joka polttavasti tuijottaa mua päivästä toiseen. Mun suunnitelmani oli, että kotistelen kuusen vasta joulukuun ensimmäinen päivä, mutta nyt kyllä joka päivä tekisi mieli jo koristella tuo kuusi! Se on kyllä super nätti ja sain siitä jo ihan hirveän kasan kysymyksiä Instan puolella. Kuusi on ostettu Verkkokauppa.comista ja sehän myytiin heti loppuun. Toivottavasti niitä tulee vielä lisää!

Tänään olen soitellut myös joulumusiikkia ja mitäpäs muutakaan kuin Michael Bubléta. Mun tekisi mieli koko ensi viikko vain laittaa joulua, katsella joululeffoja Netflixistä ja unohtaa kaikki työjutut ja stressi hetkeksi. Ehkä joulun aikaan sitten ehtii. 🎄

Kynttiläjalat: HM, Tuikku: Muurla *saatu, Joukukuusi: Verkkokauppa.com, Taulut: Desenio *saatu

Kranssi ostettu: kukkakauppa Verso Itis.

Päivän asu

Mä vietän oikeasti tosi vähän päiviä pyjamassa tai aamutakissa, vaikka olisinkin kipeänä. Olen itse sen verran laiska, että jos en pukeudu niin helposti jää juttuja päivän aikana tekemättä kuten roskien vientiä, pieni happihyppely tai jos nenäliinat loppuu voi kaupasta äkkiä hakea lisää. Muuten en jaksa laittautua eikä mielestäni tarvitsekaan.

Olen nyt viime viikkoina alkanut taas käyttämään päivittäin neuleita ja myös sisällä. Onneksi aikaisemmilta vuosilta on kertynyt niin paljon ihania neuleita ettei tänä vuonna ole tarvinnut osaa yhtäkään uutta. Tämä Zarasta ostettu aidosta lampaan villasta tehty neule on ihan mun yksi lemppareista. Isoista koloista huolimatta tämä on super lämmin ja aivan ihana päällä.

Voisin tässä joulun aikaan vielä näyttää mun vaatekaapin neuleet. ❤️

päivän asu

Tänään me pidetään vielä Ben&Jerry´s purkin kanssa leffailta ja katsotaan Netflixistä uusi Red Notice toimintakomedia. Toivottavasti siellä on ollut kiva viikonloppu! 😊

Lue myös:

Somelääkärit aina paikalla

Vauvavuoden väsymystä vai sittenkin jotain muuta?

Heippa ruuhkavuodet – Saanko paussin?

Syysflunssa ja koronakotitesti 

Nähdään myös Instassa! 👋

<3 Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *