Hae
Salla Salmela
Kaupallinen yhteistyö

Kuiva hilseilevä iho – Tällä onnistut sanomaan heipat!

Kaupallinen yhteistyö: O’Keeffe’s

Mennään suoraan asiaan! Mulla on joka ikinen talvi ongelmia mun käsien sekä jalkojen ihon kanssa. Mulla on nimittäin kuiva hilseilevä iho joka ikinen talvi. Rasvaan käsiä kolmesti putkeen, rasva vain imeytyy käsiin ja minuutin päästä ne on taas kuivat korput. Viime vuonna ratkaisuna tähän näin sen, että pidin käsivoidetta koko ajan näkyvillä, jotta sitä tuli lisättyä aina, kun siitä kävelin ohitse. Selvästikään tarpeeksi tehokasta ja paksua voidetta en ollut löytänyt, mutta nytpä olen!

Mennäänpä sitten jalkojen ihoon. Mun sääret kuivuu joka talvi. Ne hilseilee ja tuntuu karheilta. Tästä kaikesta edellä mainitusta voisi päätellä, että en hoida mun ihoani, mutta se ei pidä paikkaansa. Mulla on vaan ollut liian köykäiset tuotteet. Mun pitäisi oikeastaan tähän sanoa, että marraskuusta helmikuuhun olen kuiva päästä varpaisiin asti ja onneksi ratkaisu kaikkeen löytyy O’Keeffe’sin valikoimasta.

Muistan itse O’Keeffe’sin purkit, joissa oli käsivoidetta suunnattu työmiehille. Kädet kuivuvat ja ovat kovilla, kun niitä käytetään työvälineenä koko päivän. Jo tämä kertoo, että voide on tehokasta tavaraa. Nyt en ole kuitenkaan työmiesten käsivoiteista puhumassa vaan ihan joka ikisen. En tiedä henkilöä jolla kädet, jalat ja huulet pysyisivät täydellisinä talven yli! Jos sieltä tällainen henkilö löytyy niin ilmianna ihmeessä itsesi! Haluan tietää miten siinä onnistut! Jos siellä muut kamppailee saman ihon kuivuuden kanssa ja tuntuu, että iho imee kaiken mitä siihen laitat jatka lukemista ja kokeile O’Keeffe’sin tuotteita. Vihdoinkin tarpeeksi tehokas ihonhoito -sarja, joiden purkit ei kulu parissa päivässä tyhjäksi.

Kuiva HilSeilevä iho – O’Keeffe’s rientää apuun

Seuraavaksi mä esittelen teille talvi-ihon pelastajat, jotka rientävät apuun nopeasti!

Kädet ja jalat

O’Keeffe’s Working Hands- käsivoide on näistä tuotteista mun ehdoton lemppari ja ihan vain sen takia, että käsien halkeileva ja haavaumilla oleva iho sattuu eniten. Nyt tällaisena käsien desinfiointi -aikana talvi tulee olemaan käsille entistäkin rajumpi ja käsivoide on hyvä kulkea laukussa mukana.  O’Keeffe’s Working Hands- käsivoide on mielestäni tosi riittoisa. Itse asiassa koko  O’Keeffe’s -sarja on. Koko ajan ei tarvitse olla rasvailemassa. Bonus pisteet annan ehdottomasti siitä, että kädet eivät tämän jälkeen jää tahmaisiksi! Olisinpa sairaanhoitajavuosinani jo löytänyt tämän.

Kuiva hilseilevä iho

O’Keeffe’s Working Hands- käsivoidetta saa purkissa tai tuubissa.

Jalkojen ihosta vähän kerroinkin jo. Pahoittelen jo etukäteen jos joku ei nyt tätä halunnut kuulla, mutta mun jalkojen ja varsinkin kantapäideni iho on varsinkin talvisin ja kesäisin ihan kamalassa kunnossa. Jalkahoidossa suorastaan hävettää käydä ja kaikki voiteet mitä jalkoihini laitan on kadonneet jo muutaman minuutin jälkeen. Joskus tilanne eskaloituu niin pahaksi, että kantapäät ovat haavaumilla ja voin kertoa, että se sattuu! Käveleminen on melko kivuliasta tämän jälkeen, joten olen oppinut nyt rasvaamaan niitä kantapäitä. Näin sitä tyhmäkin oppii.

O’Keeffe’s Healthy Feet- jalkavoide on ollut mulla nyt muutaman viikon käytössä ja mulla on ekaa kertaa elämässäni kotikonstein silkin pehmeät kantapäät. En ole ikinä kokenut hyötyä kuorintasukista tai muista jalkavoiteista. Jalkahoidossa käynti on auttanut. Jotta ensi kerralla ei niin paljon sille jalkahoitajallekaan hävettäisi mennä, niin taidanpa käyttää tätä jalkavoidetta ennen ajan varaamista.

Kuiva hilseilevä iho

O’Keeffe’s Healthy Feet- jalkavoide sisältää erittäin tehokkaasti kosteuttavaa aineosaa nimeltään allantoiini. Allantoiini on ainesosa, joka tehokkaasti läpäisee kovan ja paksun ihon, jota tyypillisesti esiintyy kuivissa kantapäissä ja jalkapohjissa. Ja mikä parasta, se toimii nopeasti. – O’Keeffe’s

Huulet ja perusvoide

O’Keeffe’s Lip Repair -huulivoide on ollut testissä nyt kuukauden ajan ja kokemusta rajuista pakkasista mulla ei vielä ole. Se minkä olen jo huomannut on se, että huulivoidetta ei tarvitse lisätä koko ajan eikä myöskään ruokailun jälkeen. Sain myös Markuksen vaihtamaan tähän huulivoiteeseen ja voin kertoa, että se on iso juttu. 😅 Hänellä oli jo vuosia ollut toinen lemppari, mutta tykästyi siihen, että tätä ei tarvinnut koko ajan lisäillä.

Kuiva hilseilevä iho

O’Keeffe’s Lip Repair -huulivoiteita löytyy kolmea: hajusteeton, viilentävä ja suojakertoimella 15 varustettu huulivoide.

O’Keeffe’s Skin Repair -vartalovoide on se mun apu käsivarsiin ja sääriin, jossa alkaa iho hilseilemään joka talvi. Pieni määrä riittää ja voide imeytyy nopeasti. Olen tosi huono rasvaamaan aamuisin, mutta on ollut kiva huomata, että vaikka illalla rasvaisinkin kädet ja jalat, niin lakanat eivät ole rasvaiset nukkumaan mennessä.

Kuiva hilseilevä iho

Tässä oli mun suosikit O’Keeffe’sin valikoimista ja nämä tulee olemaan mulla kovalla käytöllä tänä talvena. Josko vihdoin olisi talvi, kun säästyn kuiva hilseilevä iho -titteliltä? Olisi aika unelma! ❤

PSST. Nyt kannattaa muuten ottaa @okeeffessuomi seurantaan Instan puolella, koska siellä arvotaan jokaisen heidän seuraajan kesken yksi O’Keeffee’s tuotelaatikko!

Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

Lue myös:

10 x kiitollinen

10 kysytyintä kysymystä Instagramissa

10 faktaa minusta

Nähdään myös Instassa! 👋

<3 Salla

Kaupallinen yhteistyö: O’Keeffe’s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *