Hae
Salla Salmela
Kaupallinen yhteistyö

Vaatteiden nimikointi ja päiväkotirepun sisältö

Kaupallinen yhteistyö: Tarramonsteri

Meillä alkoi päiväkotimatka kuukausi sitten ja pöly on vihdoin jo laskeutunut sekä ensimmäinen flunssa sairasteltu. Tänään kerron mitä Saagan päiväkotirepusta löytyy, miten me valmistauduttiin tarvikkeiden osalta päiväkotiin sekä miten vaatteiden nimikointi hoitui.

vaatteiden nimikointi

Kaikki itselle tärkeä piti nimikoida, joita ei halua etsiä päiväkodin löytötavaralaatikosta 😉

vaatteiden nimikointi

Me valittiin Saagalle super söpöt muffinssi tarrat! 😍

vaatteiden nimikointi

Me tilattiin Tarramonsterilta maailman SULOISIMMAT tarrat Saagan nimellä. Olin jo alun perinkin kuullut hyvää Tarramonsterin tarroista ja niiden pysyvyydestä mm. Nata Salmelan Ja Valeäidin suosittelemana! Nyt päästiin itsekin niitä testailemaan. Tarrat ovat siis nyt kuukauden olleet vaatteissa ja päiväkotiin vietävissä tavaroissa kiinni ja yksikään ei ole vielä lähtenyt irti, toki näin oletinkin.

Tarrat tilattiin kätevästi Tarramonsterin verkkokaupasta lapsen nimellä ja kuvaksi sai valita juuri lapsen näköisen tarran. Vaihtoehtoja tarrojen teemoista oli mm. autot, yksisarviset, metsän eläimet, kuppikakut, satumaan hahmot, seilori ja talvimaa. Varaa on siis valita. Me tietysti herkkuhirmuina päädyttiin muffinssi tarroihin! 😍

Tarrat saapuivat yllättävän nopeasti postissa kirjekuoressa ja tarrat olivat hyvin suojassa pahvikuoressa. Mukana oli simppelit ohjeet kuinka tarrat kiinnitetään sekä tarran päälle laitettavia läpinäkyviä suojatarroja, jotta tavaroihin laitetut tarrat pysyvät entistäkin paremmin paikallaan. Me käytettiin näitä suojatarroja mm. tuttia nimikoitaessa.

Kun selailin Tarramonsterin sivuja mä vähän yllätyinkin, että siellä oli myös tsemppi tarroja, maustepurkkien tarroja, järjestelytarroja sekä heijastavia tarroja laistettavaksi esimerkiksi lapsen reppuun, kenkiin tai ulkovaatteisiin!

Pääset kurkkaamaan koko Tarramonsterin valikoiman tästä. ❤

PSST. Koodilla BF21 saat 15% alennuksen sekä saat ylimääräisen tarra-arkin tilaukseesi! Tarjous on voimassa 29.11.2021 asti! Pääset myös osallistumaan Tarramonsterin 25€ lahjakorttien arvontaan täällä!

Tarrat tulevat kirjeenä kotiin kätevän pahvikuoren välissä

vaatteiden nimikointi

Yhdessä pahvikuoressa oli kaksi arkkia eli 80 kpl tarroja.

vaatteiden nimikointi

Vaatteiden nimikointi oli Saagastakin hauskaa puuhaa ❤. Tarrat liimataan kiiltäväpintaiseen pesulappuun kiinni.

Päiväkotireppu ja Tarvikehankinnat

Tätä on kysytty paljon! Mitä sinne päiväkotiin nyt sitten oikein pitää olla mukana? Jokainen päiväkoti on erilainen ja sieltä saa kyllä hyvät ohjeet tutustumisviikolla mukaan. Jos kuitenkin haluaa jo vähän ennakkoon suunnitella päiväkodin alkua ja tarvikehankintoja, niin jatka lukemista.

Meillä on päiväkodissa:

  • kolmet vaihtovaatteet
  • tutti
  • sisätossut
  • vaippoja (vietiin paketillinen ja hoitajat kertovat, kun vaipat alkavat olemaan lopussa)
  • yhdet ulkovaatteet eli ne missä lapsi aamulla viedään (meillä ei ole kuravaatteita erikseen eikä niitä päiväkodissa vaadittukaan)
  • kumisaappaat
  • päiväkotireppu
  • perhekuva (hoitajat ja opettaja näyttävät tätä lapselle jos ikävä iskee)
  • tarroja vaatteiden nimikointiin (meille riitti kaksi arkillista)

Lisää päiväkodin ekoista viikoista pääset lukemaan täältä.

Vaatteiden nimikointi oli asia joka me oltaisiin haluttu tehdä jo hyvissä ajoin ennen päiväkodin aloitusta, mutta ei oltu niin fiksuja! Kaikki tavarat piti siis roudata takaisin kotiin, nimikoida ja viedä takaisin päiväkotiin. Jos siis siellä ruudun toisella puolella on päiväkoti alkamassa muutaman kuukauden sisään, kannattaa tarrat pistää tilaukseen. 😊 Me jätettiin sukkien nimikointi tekemättä. Jos joka ikisen sukankin haluaa nimikoida, kannattaa tarroja ottaa kaksi 80 kpl settiä. Onhan se myös hyvä, että tarroja on valmiiksi varastossa, koska kyllähän uusia vaatekokoja saa olla koko ajan näille lapsukaisille hankkimassa.

vaatteiden nimikointi

Tarrat kannattaa hankkia jo hyvissä ajoin eikä se haittaa, vaikka yksi asia olisi jo päiväjärjestyksestä hoidettu pois! Päiväkodin aloitukseen liittyy niin paljon kaikkea uutta ja hankittavaa.

PSST. Koodilla BF21 saat 15% alennuksen sekä saat ylimääräisen tarra-arkin tilaukseesi! Tarjous on voimassa 29.11.2021 asti! Pääset myös osallistumaan Tarramonsterin 25€ lahjakorttien arvontaan täällä!

Kaikkea hyvää sinne päiväkodin aloitukseen! Se on jännittävä uusi paikka ja uusi arki, mutta kaikki tulee varmasti menemään hyvin. ❤

Lue myös:

Saimme soiton päiväkodista – nyt se sitten alkaa!

Taaperon syysvaatteet

Saagan vaatekaappi – käytännölliset vauvan vaatteet

Nähdään myös Instassa! 👋

<3 Salla

Kaupallinen yhteistyö: Tarramonsteri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *