Hae
Salla Salmela

Lahja 1 vuotiaalle – Mitä me ollaan hankittu?

*Sisältää mainoslinkkejä

Jouluaatto on alle viikon päästä ja ajattelin kertoa mitkä meidän 1v 3kk taaperolla on hittejä tällä hetkellä. Mitä me ollaan hankittu lahjaksi ja mistä tykätään tällä hetkellä tosi paljon? Jos lahja 1 vuotiaalle on hukassa, niin toivon tästä olevan hyötyä juuri sinulle!

Kirjoitin viime vuonna lahjaideoita vauvalle ja perheelle. Löydät lahjaideat täältä.

Lahja 1 vuotiaalle

10 x Lahja 1 vuotiaalle

*DublojaIso hitti tällä hetkellä! Kaikki minkä voi irrottaa ja laittaa takaisin yhteen kelpaa hyvin. Dublot ovatkin ihan parasta viihdettä. Varsinkin *Dublon vihreä alusta, johon voi laitaa peruspalikoita kiinni sillä palikat toisiinsa kiinni on vielä hankalaa asettaa. Alustalle palikka saattaa jäädäkin kiinni ja voi sitä riemua ja onnistumisen tunnetta! Viime vuonna me myös saatiin joululahjaksi jo *Dublo eläimiä. Ne ovatkin olleet viime aikoina vasta suuremmalla käytöllä.

*Leikkikeittiö ja *leikkihedelmiä (*saatu)- Varsinkin ne ruokatarvikkeet, jotka saa puoliksi ja tarralla takaisin yhteen ovat ihan parhaita. Saagalle odottaa myös joulupaketissa *leivänpaahdin! ? Vaikka leikkikeittiön ikäsuosituksessa lukee 3+ on meidän leikkikeittiö enemmän kuin suurella käytöllä. Saaga suorastaan rakastaa sitä! En ymmärrä tätä ikäsuositusta, mutta onneksi tämä saatiin ja päästiin koittamaan tällä leikkejä. Ihanaa seurata tämän pienen kokkailuja.

Lahja 1 vuotiaalle

Lahja 1 vuotiaalle

*Puuharatti ja avaimet – Tämä on tulossa Saagalle joululahjapaketista, joten en osaa vielä sanoa onko hitti vai huti. Ainakin siinä on paljon ääniä, valoja sekä vihdoinkin omat avaimet, joilla saa ihan luvan kanssa leikkiä. Uskon vahvasti, että tästä tykätään.

*Soittimet Meillä marakassi, *xylifoni ja *rumpu ovat olleet suurella käytöllä. Eniten on jaksettu innostua rummusta ja xylofonista.

Lahja 1 vuotiaalle

*Palikkalaatikko Tämä on ihan hitti mummolassa. Saaga saa leikkiä siellä mun vanhalla palikkalaaikolla ja rakastaa laittaa palikoita aukoista laatikkoon. Hitti siis ehdottomasti.

*Nuppipalapelit Ehdoton hitti tämäkin. Muutama mun vanha nuppipalapeli meillä on, mutta niissä on vielä liikaa paloja. Nyt ollaankin toivottu pukilta hieman yksinkertaisempaa palapeliä jossa ei ole niin montaa palaa laitettavaksi paikoilleen.

Muuta kuin leluja?

Kirjat – Oppi & Ilo kirjat ovat ihan lemppareita sekä muut missä on ääniä ja paineltavaa. Paksut sivut ovat edelleen pakollisia, koska kirjan sivuja revitään. Ekat sanat kirjoja ollaan nyt toivottu jouluksi ja Oppi & Ilon versio me ollaan jo itse ostettu. Saaga koko ajan päästelee uusia äänteitä ja vaikka toistaminen ei vielä luonnistukaan, niin harjoitus tekee mestarin. ? Kaikki *tällaiset kirjat ovat nyt meillä pop.

Lahja 1 vuotiaalle

Samistelupyjamat – Ainakin PO.P:in valikoimasta löytyy sekä *Lindexillä on myös ihania samistelupyjamia.

Vaippoja – Ei ikinä turha lahja! Pakkaa ne vaikka kauniisti koriin ja laita lahjanaru päälle. ❤️

*Kävelykärry – Toki tämä riippuu ihan siitä käveleekö lapsi jo ilman tukea. Kärry voi olla turhakin jo jos kävely sujuu jo hyvin. Meillä kärry on vielä suurella käytöllä ja sillä huristellaan joka päivä.

Toivottavasti tästä listasta oli apua ja lahjaidea löytyi! ?❤️

Lue myös:

Mitä hankkia vauvalle?

Saaga 1v – juhlat ja lahjat

1 vuotiaan lelukori – Mitä leluja meiltä löytyy?

Joulukalenterit 1 vuotiaalle

Nähdään myös Instassa! ??

<3 Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.